Ring oss

+47 98 81 27 52

}
Åpningstider

Man. – Fre. Kl. 09.00 – 19.00

UNNSKYLD

«Vi ha fått ny innsatt på celle nr…, han er dømt etter straffelovens § 213 § (seksuell omgang mellom menn).

For meg som jobber i fengsel i dag, så er det helt uvirkelig å se for meg et slikt scenario som denne fiktive overskriften her viser til. Hvor jeg kunne oppleve dette på vakt, dersom jeg jobbet i fengsel FØR avskaffelsen av loven den 21. april 1972 . Frem til da så var det 119 menn i Norge i perioden 1902 og 1950 som ble dømt for seksuell omgang.

I følge statistikk fra Amnesty International så var det per 2020 hele 68 land som fortsatt straffet seksuell omgang med fengselsstraff!

Vi i Sexolog & Parterapeutene har klienter hos oss som forteller om vanskeligheter selv i år 2022 med sin seksuelle legning. Det gjør sterkt inntrykk å ta del i. Seksualitet og kjærlighet er noe som kan være så intenst vakkert og godt mellom mennesker, og vi vet hvor stor betydning det har for menneskers livskvalitet å ha gode seksuelle relasjoner uavhengig av legning og kjønnsidentitet. Vi er tilhenger av Helsedirektoratet sin strategi for seksuell helse, SNAKK OM DET!

I butikken vår har vi flere Pride-produkter som kan bestilles her:

"Kanskje litt opplagt, men vi er skrudd sammen på en sånn måte at det å ta på seg selv føles ordentlig digg, og at en orgasme er helt fantastisk. Dette er rett og slett en biologisk sannhet, og det å ta på seg selv føles godt også før vi kommer i puberteten."

"I tillegg til å føles godt, har flere rapporter vist at onani kan hjelpe mot stress, fjerne spenninger i kroppen, og gjøre det lettere å sovne på kvelden. Det kan også hjelpe mot hodepine, menssmerter og kramper, og strammer opp muskulaturen i underlivet ditt. Yay!"

"Du trenger ikke bekymre deg for å bli gravid eller få en kjønnssykdom når du koser med deg selv."